glas afhaalregels

*Bezorging: (deze informatie ontvangt u ook op uw opgegeven emailadres via de orderbevestiging met de geplande leverdatum(max. 1-5 werkdagen na orderdatum).
De levering vindt plaats op 1 adres, begane grond. Indien u niet aanwezig bent, heeft de chauffeur het recht te besluiten of het op een veilige plek neergezet kan worden. U kunt een notitie aan de deur hangen met aanwijzingen voor de chauffeur waar te lossen op uw adres (ander adres moet wel officieel doorgegeven worden door u aan info@glasenrolluik.nl ). Indien het adres niet goed en veilig (ter beoordeling des chauffeur) bereikbaar is, wordt het in bijzijn van klant op een dichts bijzijnde locatie gelost. De te leveren materialen worden dan zo dicht mogelijk bij het bezorgadres, op de verharde weg, naast de auto gelost. We kunnen vaak wel assistentie verlenen bij het verdere transport. Maar dit is niet standaard en voor risico van de klant. Is de klant niet aanwezig, heeft de chauffeur het recht niet te lossen.
 ** Afhalen: (deze informatie ontvangt u ook op uw opgegeven emailadres via de orderbevestiging met de geplande leverdatum(max. 1-5 werkdagen na orderdatum).

U kunt uw bestelling nadat u na ca. 1-5 werkdagen uw afhaaldatum via de email van ons ontvangen heeft, afhalen op uw gekozen afhaallocatie ma - vrij tussen 11.00 en 15.00 uur. Graag eerst melden bij de receptie i.v.m. veiligheidsregels.
Voor uw eigen veiligheid en i.v.m. regels van het bedrijf waar u het glas afhaalt, vragen wij met nadruk het volgende:
---  GEEN KINDEREN IN UW AUTO!
---  GEEN STATIONWAGEN OF BUSJE KUNNEN LENEN?  KOM DAN MET DE ACHTERBANK VAN DE AUTO REEDS PLAT GEDAAN!
MEET U SVP NAUWKEURIG OF DE GLASMAAT WERKELIJK IN UW AUTO PAST. Indien uw glas langer dan 1.25 MTR is, is dit moeilijk alleen te laden. Neemt u s.v.p. een 2e (volwassen) persoon mee om te assisteren. Hulp van de medewerkers kan niet gegarandeerd worden.
---- BESCHERMING: Het glas in onverpakt, ter plekke is wel piepschuim ter ondersteuning. NEEMT U ZELF SVP HANDSCHOENEN KARTON OF LAKENS/DEKENS EN TOUW/TAPE MEE!
DE AFHAAL LOCATIE IS BIJ EEN PROFESSIONEEL GLASBEDRIJF.  VEILIGHEIDSREGELS DIENEN IN ACHT TE WORDEN GENOMEN. HET DRAGEN VAN KORTE BROEK, KORTE MOUW EN OPEN SCHOEISEL IS HIER VERBODEN.
--- Houdt u er s.v.p. ook rekening mee dat het glas ZELF GEPAKT EN GELADEN zal moeten worden. Controleer het glas goed voordat u de deur uitgaat i.v.m. garantie. Glasenrolluik is niet aansprakelijk voor bijkomende kosten of overlast, indien u tijdens het afrekenen kiest om het glas af te halen bij de leverancier.
De controle van de Nen-norm 2608 en voor correcte plaatsing van het glas de NEN 3576:2009 nl is voor uw eigen verantwoording!